nedjelja, 15. svibnja 2011.

SCNet Posao XXI Vijeka

“Budućnost pripada onima koji su u vrijeme velikih promijena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svijetu koji više ne postoji!”
Trud daje nagradu tek nakon što osoba odbije odustati!!! 

SCNET POSAO BUDUĆNOSTI (još detaljnije pojašnjeno) Klik ovdje
ZARAĐUJEMO OD ONOGA ŠTO SVAKODNEVNO KUPUJEMO!!!                          
MANJE PLAĆAMO NAMIRNICE, ODJEĆU, OBUĆU, BIJELU TEHNIKU, ŠKOLSKU OPREMU ...Registracija na SCNet je BESPLATNA. www.scnetworld.com/zbosnjak

SCNET je firma je bavi marketingom, uglavnom da pojasnim, registrirate se na stranicu (napisacu na kraj ovag objasnjenja) dobijete svoju karticu sa svojim imenom i članskim brojem i tu karticu slobodno isprintajte i s njom ostvarujete povrat novca i do 80% od onoga sto ste potrosili u firma partnerima, znaci sta god da kupujete kod Firma Partnera SCNET-a (hranu, odjeću, obuću, bijelu tehniku...) dobijate nazad dio novca koji mozete da potrosite kupnjom npr. na netu ili čak podignete si gotovinu. Nije lose nikako.

A vi kad se registrirate pozovite ljude (nemora biti samo iz Hr) da se preko vas registriraju pa i oni kako kupuju (hranu, odjeću, obuću, bijelu tehniku...) i od toga vam ide dio postotka + vas ostvareni povrat. NEMA ULAGANJA niti NEMATE NIKAKVOG RIZIKA.

Napominjem ovo nije kupovina preko interneta nego je obična kupovina koju svakodnevno obavljate samo što ćete ovaj puta istu kupovinu obavljati kod firma partnera koje su pridruzene kompaniji i to u bilo kojoj drzavi u kojoj SCNet radi. Znači moci cete ovu karticu koristiti u svim drzavama.

Preko partnerskih firmi moci cete kupiti SVE (hranu, odjecu, obucu, gorivo, mobilnu telefoniju......) zbog cega ovaj sistem i jeste tako poseban jer nemorate kupovati u samo jednoj trgovini niti kupovati samo odredjene proizvode, nego kupujete sve sto ste i do sada kupovali.Ka budete kupovali u firma partnerima imat cete UVIJEK direktan POVRAT od 1% i zaradu preko sistema od ostataka popusta.

Znači ovako: Od FP dobijete popust 10%, 1% ide ScNet-u (kao uslugu, jer ipak nam ovaj sistem donosi zaradu i 1% pripada ScNet) 1% ide nama 6% nam se stavlja u rubriku zvanu Pravo na Profit (laički rečeno stavljamo 6% u kasicu prasicu ) od čega nam dalje ide ozbiljna zarada. Preostalih 4% se raspoređuje u razine ( znači po 0,5% osobi koja vas je učlanila itd...)

Ljudi sretno i UCLANITE SE preko ovog linka
www.scnethrvatska.com/zbosnjak
i nastavite da i vi pozivate ljude da se uclane i sretna zarada svima.
www.scnethrvatska.com/zbosnjak

ScNet održava konferenciju svakim danom od 18h
LINK ZA KONFERECIJU http://www.hotconference.com/conference,31828114brojac poseta


brojac poseta

2 komentara:

  1. Scnet je stvarno genijalan posao i drago mi je sto sam suradnik scneta i sto mogu napraviti vlastit biznis sa malo ulozenog novca. zelim vam svima puno srece i uspjeha u scnetu

    OdgovoriIzbriši
  2. Dejane u potpunosti te podržavam jer zasada nemam nikakvih loših iskustava sa SCNet-om.

    OdgovoriIzbriši